Om företaget

Ditt företag eller organisation besitter enorma kunskaper om hur ni på bästa sätt uppnår de mervärden och resultat ni önskar. Ni besitter oftast enorma kunskaper. Ibland behöver ett företag hjälp med att ta fram denna kunskap, att utveckla den och att omsätta den i praktiska vardagshandlingar. Det är genom att tillföra denna processledarkompetens aMHigo kan hjälpa er att få fram trivsel, kunskap och resultat på er arbetsplats.

I vissa lägen krävs påfyllning av ny kunskap. Det kan handla om koncept, metoder eller kanske ny lagstiftning. Vi bidrar med ny kunskap, för att skapa rätt förutsättningar för fortsatt utvecklande.

Ibland önskar Ni enskild personlig utveckling, kanske en chef eller ledare, en ensamarbetare eller en specialist har behov av ett eget forum. En grupp medarbetare kanske behöver utveckla sin yrkeskompetens eller sitt samarbete för att bli en arbetande och effektiv grupp. Naturligtvis är det svåraste ibland att på ett effektivt sätt arbeta med hela organisationen, skapa gemensamma plattformar och att hitta metoder att ta tillvara och sprida den kompetens som medarbetarna besitter. Vi på aMHigo kan vara en resurs för Er oavsett vilka behov er organisation har just nu.

 

Låt oss vara det verktyg ni behöver.

Årets nyföretagare 2015 Boden kommun

Samverkansparter

 

Arjeplog

Boden

Gällivare

Haparanda

Jokkmokk

Kalix

Kiruna

Luleå

Piteå

Skellefteå

Strömstad

Älvsbyn

Överkalix

Norrbottens kommuner

(f.f. Norbottens kommunförbund)

 

Copyright @ All Rights Reserved - aMHigo AB